Post by igigdrivnepat on Feb 22, 2022 22:44:18 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها جملات را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
بسیاری از تبلیغات بزرگسالان 18 وجود دارد، دکمه ای برای گزارش وجود ندارد. این دیگر برای کودکان امن نیست.
علیللللی
دوستان من خیلی حال میکنم با این بازی سخت هستم اما راضی هستم ممنون از سازنده خوب این بازی
آسیاب کردن فایدهای ندارد زیرا اگر نتوانید رئیس را برای ستارهها شکست دهید، نمیتوانید سینهها را باز کنید، بنابراین من در یک صحنه حبس میشوم.
من کارت ها را نمی فهمم که چگونه آنها را گرفتم و چگونه آنها را دریافت کردم، اما با این کار خوب هستم، حداقل برای من پیچیده نیست که استرس را از بین ببرم، بلکه اجرای بیش از حد استرس ایجاد می کند. سبکی عالی برای کارتون های تقریباً فلش بک به دهه 70 دهه 80
خیلی بده نصب نکن
توسعه دهنده بد است. می توانید از او بخواهید تا مشکلات بازی را برطرف کند. آنها این کار را انجام می دهند اما شما یک فلش بالا و پایین در کنار دکمه ماشه می خواهید. نه به هر حال شلیک به بازیکنان دیگر برای شما سخت خواهد بود. پس نیازی به آن ندارند. شما می خواهید ارتباطات صوتی با شریک زندگی خود صحبت کنید و ببینید که آیا می توانید بازی دیگری با او انجام دهید یا خیر. نه ما این کار را نمی کنیم. آنها باید یک خط مشی حفظ حریم خصوصی داشته باشند و بگویند نه پیشنهاد لطفا.
این بازی به هیچ وجه بسیار خوب است تا فرصت پیدا کردن خانه جدید خود را در دفعه بعدی که دیروز در مورد آن صحبت کردیم، بدست آوریم و بسیار عالی بود که همان زمانی را داشته باشیم که من به دنبال آن هستم.
عالی🤩🤩🤩🤩😛😛😛😛😛😛😛
تانک
عادت داشتم بازی را دوست داشتم خسته از بازی freezing on me سه بار باخت دو جنگ دو جمجمه در زمان بازی گرفتم نباید آن را آماده حذف نصب می کردم و اگر درست نشد دوست داشتم جمجمه ام برداشته شد اگر درست نشد به همه می گویم این بازی را انجام ندهید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-
قابلیت ها در کشور من در دسترس نیست
Hills of Steel Toiminta tfko
لطفا به روز رسانی های بیشتری بیاورید و لطفا 50000 جواهر و سکه به من بدهید
زیاد بد نیست
بیش از حد گران
به طور کلی، ایده بازی عالی است، اما چرا باید در مورد چند نفره در این بازی دروغ بگویید؟ وقتی دیدم واقعا هیپ شدم و دوباره بازی رو دانلود کردم ولی چندنفره نیست فقط اسم های تصادفی تولید میکنی و وقتی بازی رو مینیما میکنم یه کم صبر کن و دوباره روشنش کنم بازی اصلا پیشرفت نمیکنه. اصلاً چند نفره اینطور کار نمی کند، حتی اگر در توضیحات بازی اجازه داده شود درباره بازی دروغ بگوید.
Hills of Steel Hành động fauv
بازی خوب است، اما ساختن یک تانک جدید برای لذت بردن از بازی زمان زیادی طول می کشد، می توانم بگویم که ارزش آن را ندارد که فقط یک تانک جدید تهیه کنید =^/
منم اولش فکر میکردم بازی خوبی نیست بعد فهمیدم خوبه سجاد40ساله خخخخ
بازی خوبیه اما از یه جایی به بعد دیگه تانک نمیده باید الماس باشی من هر چه قدر بازی کردم تانک
Crazy Cooking Chef Simulyatorlar xbmk
بالا نمیاد
سرگرم کننده است اما حرکت بسیار پرگل است!! من بارها از اصابت گلوله به زمین مرده ام. چیزا خیلی گرونه..
محمد حسین بازی سلام بچه ها این بازی خیلی خوبه فلم بچه بازی خوبه
بازی ساده سرگرم کننده ولی حالت تنظیم لوله تانک ندارد باید با تپه ها تنظیم به دشمن شلیک کنی؛خریدتانک قوی تر تقریباغیر ممکنه فقط یه تانک جدید میده برای خرید تانک قوی تر بایدحداقل۱۵۰الی۷۲۰جم باشی برای خرید 15550000 بیاری پیدا کنید که هر بار بازی میبری فقط20025. سکه میده شوق بازی به خرید تانکه جدیده ; به غیراز اینا...عالیه
Hills of Steel Darbības spēles zkb
این برنامه را دوست دارم، فکر میکنم این دوران کودکی من است، وقتی 9 ساله بودم، آن را در رایانه لوحی خود بازی میکردم زیرا آن را از فروشگاه بازی حذف نکردم.
این بازی خیلی قشنگه!!! قطعا ارزش وقت گذاشتن را دارد. من فکر می کنم توسعه دهنده به جای ساخت Hills of Steel 2 باید این بازی را بیشتر به روز می کرد. و من فکر می کنم مشکلی با پوسته Reaper's Hound وجود دارد. یک پیچ اضافی وجود دارد که روی گیم پلی تأثیر نمی گذارد اما بد به نظر می رسد. لطفا درستش کنید
این بازی در حال نصب نیست، بازی را دانلود نکنید زیرا با نصب 3 بار دانلود مجدد راه اندازی می شود
وای. پاسخ Bot-worthy از Dev-yobs را دنبال کنید... به طور جدی، بچه ها، خانم ها یا هر چیز دیگری... این یک بازی منظم است. فقط هر 3-4 بازی یا صفحه تبلیغات عجیب و غریب را قرار دهید ... قول دهید مردم تمایل بیشتری به ماندن، بازی کردن دارند. شما استعداد واقعی دارید، شرم آور است که می بینم این استعداد توسط انتخاب های ضعیف یا چیزهای مبتنی بر ربات ها لگدمال می شود.
ایده خوبی است. اما پیشرفت بسیار گران است.
بازی تخمی تخیلی
بازی سرگرم کننده ای است، اما به نظر می رسد که PvP نیست. بله، شما ممکن است در مقابل یک تانک بازیکن دیگر بازی کنید، اما توسط یک شخص واقعی کنترل نمی شود... @developers: لطفا در مورد این نظر دهید
عالی آنلاین فقط تانک گرونه
خوب، پس من این بازی را بازی می کنم و آن را دوست دارم، اما نرخ کاهش BIIIG ناشی از نداشتن چت قبیله ای است. شما همچنین نمی توانید اعضای قبیله خود را در حالت 2v2 دعوت کنید و نمی توانید کاری با همتایان خود انجام دهید. شما کاری ندارید که اعضا را وادار به کار برای قبیله کنید، تنها کاری که می توانید با همتایان قبیله انجام دهید این است که هنگام انتشار رویداد ضبط پرچم، رویدادها را انجام دهید. هر چیزی به جز بازی انفرادی. Clan چیزی شبیه به این است، شما می دانید که ppl را در بازی دریافت کرده اید، اما نمی توانید کاری با آنها انجام دهید. خیلی غمگین با چت بالا امتیاز به 5 می رسد.
خود بازی اوکی است در بررسیهای دیگر و ویدیوهای گیمپلی متوجه شدم که سیستم ارتقا با وضعیت فعلی بسیار متفاوت است. مطمئن نیستم که آیا این روی تجربه من تأثیر گذاشته است یا خیر، اما هرکسی که با 1v1 یا 2v2 آشنا شدهام، خروجی اسب بخار/آسیب بیشتری نسبت به من دارد. رقابت واقعی بودن را بسیار دشوار می کند. اگر میتوانستم مانند گذشته سرعت/زره/آسیب را به طور جداگانه ارتقا دهم، این مشکل حل میشود. یا شاید من نمی دانم در مورد چه چیزی صحبت می کنم.
خرید بیهوده شما در حال بازی با هوش مصنوعی در PvP هستید. کاری نکن خواهی دید به هیچ وجه حرکت نکنید و همیشه یک کراوات خواهید داشت. هدر دادن کلان پول من در بازی با رایانه ها که نشان می دهد شما هوش مصنوعی را روی PvP بازی می کنید. مکانیک عقب افتاده است. سینههای کمیاب درصد را به شما نشان میدهند، اما سلاحهای تانک گرانتر و کمیابتر هرگز هنگام بالا رفتن از سطح خارج نمیشوند. شما در پشیمانی از خرید تانک و عدم استفاده از آنها گیر کرده اید. خرید بیهوده این اشتباه را نکن انگشت شست به پایین.
این یک حشره است که در زمین فرو می رود و وارونه گیر می کند
من این بازی را خیلی دوست دارم من از یک سال قبل این بازی را انجام می دهم اما باید این بازی را مجدداً راه اندازی کنم بنابراین این بازی را مجدداً راه اندازی کردم اما دوست من با باز کردن قفسه سینه کمیاب در این بازی کمیاب می شود. سینه حماسی اما من نمی توانم هیچ تانک کمیاب را دریافت کنم